DEM MØDER DU PÅ RIDESKOLEN

Vores Team

NSPR

Mød os

Vi er klar til at hjælpe dig eller dit barn i gang med ridning. Vi hjælper med at sadle op og af ved behov. Vi underviser på en sjov og udviklende måde. Der er plads til ryttere på alle niveauer. 

Rideskolen

Undervisere

Kirsten Hansen

Kirsten Hansen

Ansvarshavende rideskoleunderviser

Kirsten Hansen er vores underviser til ponyrideskolen. Kirsten har stor erfaring med rideskoleundervisning lige fra begyndere til øvede ryttere og er en helt fantastisk underviser. Kirsten har de seneste 18 år haft rideskoleundervisningen på forskellige rideskoler. Kirsten har ligeledes masser af erfaring med kvadrilleridning for hold, som Kirsten har kørt med stor succes. Blandt andet har Kirstens hold vundet Danmarks Mesterskab i 5 år i træk. Så det er helt sikkert, at vores elever vil få masser af balast til at komme videre med deres ridning. Og vi kan love, at det nok skal blive sjovt og lærerigt.

Amanda Bonnevie

Amanda Bonnevie

Springunderviser

Amanda Bonnevie er vores underviser til springholdene for rideskolebørnene om fredagen.Har redet siden jeg var 3, jeg har haft egen pony/hest siden 2014, har redet DM i Military for pony, redet et utal af spring, dressur og military stævner også på landsplan.  Jeg har også redet en enkelt jagt. Jeg er passioneret omkring min ridning. Går højt op i hestens ve og vel. Har min egen 4 års som jeg selv har tilredet. Har mange års erfaring med tilridning og indspringning af heste.

Har erfaring med mange forskellige heste. Bland andet med at ride islænder til spring. Alt hvad jeg sætter mig op på, kan jeg på en eller anden måde få til at Springe.

Jeg elsker alt arbejde omkring heste. Jeg går også enormt meget op i horsemanship og management

Janni Jakobsen

Janni Jakobsen

Underviser & Staldmester

Janni Jakobsen er vores altid hjælpende hånd. Janni er ansat pr. 1. november 2011, som staldansvarlig for privatstald og ponystald. Janni har ansvaret for staldene, fodring og pasning af hestene/ponyerne. Man kan trygt overlade sin hest/pony  hos Janni. Hvis Janni observerer ændring i adfærd, sår, halthed ved en hest vil man blive kontaktet af Janni. Janni har selv masser af erfaring med pasning af dyr, da Janni har gennem mange år været driftleder i en stor svinebesætning. Derudover har Janni arbejdet med heste igennem de seneste 12 år og været vores tro hjælper med vores privatheste og sparringspartner i forhold til foder og foderplaner. I fritiden rider Janni dressur på konkurrenceplan.

Ann Dam Hansen

Billede på vej

Ann Dam Hansen

Underviser

 

 

Tilmelding Rideskolehold

Inden du tilmelder dig eller dit barn til rideskoleundervisning via klubmodul, skal dette være 
aftalt med Kirsten Hansen.

Vores fantastiske

Staldpersonale

– Udover vores staldpersonale har vi vores fantastiske unge mennesker som hjælper til i ponystalden når forældrene kommer med deres børn og skal have fundet sin pony, 
sadlet op, fundet ridehjelm/ridevest og hvad der ellers måtte være brug for af hjælp. Der ud over hjælper de med at trække på trækholdene.

Clara Boberg

Billede på vej

Clara Boberg

Billede på vej

Alma Heegaard

Alma Heegaard

Billede på vej

Caroline Funch Madsen

Caroline Funch Madsen

Ida Rössing

Billede på vej

Ida Rössing

Billede på vej

Mark Frydendahl Hansen

– Mark har været fastansat siden 1. januar 2014. Mark er ansat som staldmedhjælper og arbejder derfor fortrinsvis med fodring, udmugning, fejning, udlukning af hestene i privatstalden samt ponyafdelingen. Mark hjælper ligeledes med, at sadle op og af for Bent Pedersen. Mark har en helt fantastisk måde at håndtere hestene i stalden på og giver tryghed til de heste som af en eller anden grund har et vanskeligt sind