• Kirsten Kring Hansen
  Kirsten Hansen

  – er vores underviser til ponyrideskolen. Kirsten har masser af erfaring med rideskoleundervisning lige fra begyndere til øvet ryttere og er en helt fantastisk underviser til vores ponyrideskole. Kirsten har de seneste 18 år kørt rideskoleundervisningen på forskellige rideskoler. Kirsten har ligeledes masser af erfaring med kvadrilleridning for hold, som Kirsten har kørt med stor succes. Blandt andet har Kirstens hold vundet Danmarks Mesterskab i 5 år i træk. Så det er helt sikkert, at vores elever vil få masser af balast til at komme videre med deres ridning. Og vi kan love, at det nok skal blive sjovt og lærerigt.

 • Janni Jakobsen
  Janni Jacobsen

  – vores altid hjælpende hånd. Janni er ansat pr. 1. november 2011, som staldansvarlig for privatstald og ponystald. Janni har ansvaret for staldene, fodring og pasning af hestene/ponyerne. Man overlade sin hest/pony til pasning hos Janni. Hvis Janni observerer ændring i adfærd, sår, halthed ved en hest vil man blive kontaktet af Janni. Janni har selv masser af erfaring med pasning af dyr, da Janni har gennem mange år været driftleder i en stor svinebesætning. Derudover har Janni arbejdet med heste igennem de seneste 12 år og været vores tro hjælper med vores privatheste og sparringspartner i forhold til foder og foderplaner. I fritiden rider Janni dressur på konkurrenceplan.

 • Nanna Kristensen
  Nanna Kristensen

  – er vores faste underviser i rideskolen, ved sygdom og ferie. Nanna har selv gået  på rideskolen for nogen år siden, og kender derved alle hestene. Nanna har også været med på Kirsten Hansen kvadrille hold som har fået mange 1. pladser med hjem. I dag har hun sin egen hest hjemme, som hun rider dressur på og tager til stævner med. Nanna er blevet færdig med gymnasiet

 

 • Jacqueline Kring Hansen
  Jacqueline Hansen

  – er vores underviser til springholdene for rideskolebørnene om fredagen. Jacqueline er super dygtig til at tage sig af vores begynderhold. Her kommer børnene mere eller mindre, helt nye til opgaven. Jacqueline har springhold fra helt nybegynder, det vil sige aldrig prøvet at springe til let øvet. Jacqueline har selv masser af erfaring med springning og konkurrenceridning på forskellige niveauer og Jacqueline bruger sin egen undervisning hos Bent Pedersen til at overføre til børnene på rideskoleholdene. Dermed bliver børnene godt rustet til evt. på et senere tidspunkt, at skal skulle ride hos Bent Pedersen. Jacqueline er ligeledes afløser på Kirsten Hansens rideskolehold.

 • Mark Frydendahl Hansen
  – Mark har været fastansat siden 1. januar 2014. Mark er ansat som staldmedhjælper og arbejder derfor fortrinsvis med fodring, udmugning, fejning, udlukning af hestene i privatstalden som ponyafdelingen. Mark hjælper ligeledes med, at sadle op og af for Bent Pedersen. Mark er en helt fantastisk måde at håndtere hestene i stalden på og give trykhed til de heste som af en eller anden grund har et vanskeligt sind.
 • Hjælpere til ponystalden
  – Vi har vores fantastiske unge mennesker som hjælper til i ponystalden når forældrene kommer med deres børn og skal have fundet sin pony, sadlet op, fundet ridehjelm/ridevest og hvad der ellers måtte være brug for af hjælp. Der ud over hjælper de med at trække på trækholdene.