Undervisning

Rideskole

NSPR

Undervisning på pony & Springhold

Der vil være altid være hjælp i ponystalden til op- og afsadling af ponyen.
Ligesom der vil være hjælp, hvis du har lyst til at være med til stævne på rideskolen.  

Alle hjalp

Undervisning på pony

Mandag, tirsdag, torsdag, fredag, lørdag
Tidsrum: Kl. 15.00 – 19.00 på hverdage og lørdag fra kl. 9.00 – 12.00.
Der er undervisning på alle niveauer.

Mandag: Kirsten Hansen

Tirsdag: Kirsten Hansen

Torsdag: Kirsten Hansen

Fredag: Kirsten Hansen – Amanda Bonnevie Christophersen

Lørdag: Kirsten Hansen – Ann Dam Hansen

Springhold, fredag

Amanda står for springundervisningen, og er en super hjælp i springningen og har masser af erfaring med konkurrenceridning på pony og hest.

Let øvet-Begynder-Øvet springning:

Fredag kl. 17:15-18:00 / 18:00-18:45 / 18:45-19:30

Ring til kontoret og hør nærmere herom

*Hvis man gerne vil ride med på et springhold, stilles der krav om, at rytteren minimum skal ride på et dressurhold på rideskolen eller at rytteren får privatundervisning i dressur en gang ugentlig.

2016-06-21 12.55.08

Du får god og kompetent undervisning hver gang.

KIRSTEN HANSEN

Se vores hold & Undervisning

Se hvilket hold du eller dit barn passer til

Børn på trækhold skal have meget hjælp, på dette hold trækker en af vores dygtige piger dit barn. Du lærer hvordan man sidder på en pony og bliver tryg ved den. Undervisningen foregår i roligt tempo i skridt og trav. Underviseren vurderer i samråd med forældre, hvornår det enkelte barn er klar til at komme videre til næste niveau.

Du rider selvstændigt i hallen i skridt, trav og snart galop. Undervisningen foregår i et roligt tempo. Underviseren vurderer i samråd med forældre, hvornår det enkelte barn er klar til at komme videre til næste niveau.

Du rider selvstændigt i alle gangarter – og kan selv sadle ponyen op. Vi starter på at lære dressurøvelser samt at ride i skoven når lejlighed og vejr tilader det.

Du rider selvstændigt i alle gangarter – også i skoven, som vi rider i når lejlighed og vejr tillader det. Her har du mulighed for at prøve kræfter med de sværere dressurøvelser.

– ½ times privatundervisning v/berider Bent Pedersen:
kr. 275,00 incl. ponyleje – telefon 26846809
-½ times privatundervisning v/ponyunderviser Kirsten Hansen: kr. 250,00 incl. ponyleje – kontakt venligst Kirsten Hansen herom
-1 time privatundervisning v/ponyunderviser Kirsten Hansen: kr. 250,-incl. ponyleje og hjælp/undervisning i opsadling og afsadling.
Leje af pony (1 time)
Der er mulighed for at leje en rideskolepony for 175 kr. for en time om søndagen. Dog kun på de ponyer, som ikke er i søndagspart (udover den 1 times leje er der tid til at strigle og alm. pleje af ponyen).

Regler

vigtige oplysninger for hold- og partryttere

Medlem af NSPR

Alle ryttere som får undervisning eller rider på Kasernen skal være medlem af Næstved Sportsrideklub. Det koster 400,00 kr pr. år for ryttere til og med 18 år og 550,00 kr pr. år for ryttere over 18 år. 

Ridehjelm

Ridehjelm er obligatorisk for alle rideskole- og partryttere, både under op- og afsadling i stalden og når der rides. Ridehjelm kan lånes af rideskolen.

Indmeldelse

Indmeldelse skal ske skriftligt. Børn under 18 år skal indmeldes af forældre/værge. Kontakt venligst 
Ridehold tilmeldes via klub-modul.
Læs mere under: Priser og tilmelding
– Ikke redne timer kan ikke fratrækkes.

Da alle skal have en god oplevelse med ridningen forventer vi, at alle behandler hinanden pænt og taler pænt til hinanden.

Udmeldelse

Udmeldelse skal ske senest d. 1. december for ikke at hæfte for næste års kontingent. Udmeldelse kan ske til info@nspr.dk
Udmeldelse fra rideskolehold skal ske skriftligt til mail: kasernensrideskole@live.dk – På rideskolehold er der løbende måned + 30 dages opsigelse.

Ridning i skov og terræn

Der må ikke rides i skoven/terræn uden sadel.

Sikkerhedsvest

Alle ryttere under 18 år anbefales at anvende sikkerhedsvest når de får undervisning. Har man ikke selv en sikkerhedsvest, kan den lånes af rideskolen.
Der vil ved forskellige lejligheder blive påkrævet at rytterne skal have sikkerhedsvest på. F.eks. ved undervisning i springning, ridning i skoven og forskellige ponygames

Rideskoleundervisning

Rideskoleundervisning foregår på den banehalvdel som ligger ned mod ponystalden.
Der er rygning forbudt indendørs i stalde, ridehal, rytterstue m.m.

Eget ansvar

Al ophold og ridning på rideskolen er på eget ansvar. Det anbefales alle at tegne en fritidsulykkesforsikring som dækker ridning.