Undervisning på ponyhold

Mandag, tirsdag, torsdag, fredag, lørdag, i tidsrummet fra kl. 15.00 – 19.00 på hverdage og lørdag fra kl. 9.00 – 12.00. Der er undervisning på alle niveauer.

Mandag: Kirsten Hansen

Tirsdag: Kirsten Hansen

Torsdag: Kirsten Hansen

Fredag: Kirsten Hansen – Amanda Bonnevie Christophersen

Lørdag: Kirsten Hansen- Louise Folkmann Mikkelsen

Springhold, fredag:

Amanda står for springundervisningen. Amanda er en super hjælp i springningen og har masser af erfaring med konkurrenceridning på pony og hest.

Let øvet-Begynder-Øvet springning:

Fredag kl. 17:15-18:00 / 18:00-18:45 / 18:45-19:30

Ring til kontoret og hør nærmere herom

Afløser på holdene er følgende: Janni Jakobsen (dressur) og Bent Pedersen (spring)

Hvis man gerne vil ride med på et springhold, stilles der krav om, at rytteren minimum skal ride på et dressurhold på rideskolen eller at rytteren får privatundervisning i dressur en gang ugentlig.

Specielt for begyndere, men også for de andre rideskolehold

Der vil være altid være hjælp i ponystalden til op- og afsadling af ponyen.

Trækhold:

Børn på trækhold skal have meget hjælp, på dette hold trækker en af vores dygtige piger dit barn. Du lærer hvordan man sidder på en pony og bliver tryg ved den. Undervisningen foregår i roligt tempo i skridt og trav. Underviseren vurderer i samråd med forældre, hvornår det enkelte barn er klar til at komme videre til næste niveau.

Begynder:

Du rider selvstændigt i hallen i skridt, trav og snart galop. Undervisningen foregår i et roligt tempo. Underviseren vurderer i samråd med forældre, hvornår det enkelte barn er klar til at komme videre til næste niveau.

Let øvet:

Du rider selvstændigt i alle gangarter – og kan selv sadle ponyen op. Vi starter på at lære dressurøvelser samt at ride i skoven når lejlighed og vejr tilader det.

Øvet:

Du rider selvstændigt i alle gangarter – også i skoven, som vi rider i når lejlighed og vejr tillader det. Her har du mulighed for at prøve kræfter med de sværere dressurøvelser.

Priser for ridning på rideskolehold:

Læs mere under Priser og tilmelding

Privatundervisning på rideskolepony:

 • ½ times privatundervisning v/berider Bent Pedersen: kr. 275,00 incl. ponyleje – telefon 26846809
 • ½ times privatundervisning v/ponyunderviser Kirsten Hansen: kr. 250,00 incl. ponyleje – kontakt venligst Kirsten Hansen herom
 • 1 time privatundervisning v/ponyunderviser Kirsten Hansen: kr. 250,-incl. ponyleje og hjælp/undervisning i opsadling og afsadling.
 • Leje af pony (1 time)

Der er mulighed for at leje en rideskolepony for 175 kr. for en time om søndagen. Dog kun på de ponyer, som ikke er i søndagspart (udover den 1 times leje er der tid til at strigle og alm. pleje af ponyen).

Regler og vigtige oplysninger for hold- og partryttere
 1. Alle ryttere som får undervisning eller rider på Kasernen skal være medlem af Næstved Sportsrideklub. Det koster 400,00 kr pr. år for ryttere til og med 18 år og 550,00 kr pr. år for ryttere over 18 år. Udmeldelse skal ske senest d. 1. december for ikke at hæfte for næste års kontingent. Udmeldelse kan ske til info@nspr.dk
  Indmeldelse skal ske skriftligt. Børn under 18 år skal indmeldes af forældre/værge. Kontakt venligst Kirsten Hansen herom – telefon 53576909.
 2. Udmeldelse fra rideskolehold skal ske skriftligt til mail: kasernensrideskole@live.dk – På rideskolehold er der løbende måned + 30 dages opsigelse.
 3. Hold tilmeldes vi klub-modul læs mere under: Priser og tilmelding – Ikke redne timer kan ikke fratrækkes.
 4. Ridehjelm er obligatorisk for alle rideskole- og partryttere, både under op- og afsadling i stalden og når der rides. Ridehjelm kan lånes af rideskolen.
 5. Alle ryttere under 18 år anbefales at anvende sikkerhedsvest når de får undervisning. Har man ikke selv en sikkerhedsvest, kan den lånes af rideskolen. Der vil ved forskellige lejligheder blive påkrævet at rytterne skal have sikkerhedsvest på. F.eks. ved undervisning i springning, ridning i skoven og forskellige ponygames
  Da alle skal have en god oplevelse med ridningen forventer vi, at alle behandler hinanden pænt og taler pænt til hinanden.
 6. Al ophold og ridning på rideskolen er på eget ansvar. Det anbefales alle at tegne en fritidsulykkesforsikring som dækker ridning.
 7. Rideskoleundervisning foregår på den banehalvdel som ligger ned mod ponystalden.
 8. Der er rygning forbudt indendørs i stalde, ridehal, rytterstue m.m.
 9. Der må ikke rides i skoven/terræn uden sadel.